PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 15:08



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Липень » 15 » Морґан Вільямс: Майбутнє України – вже в Україні!
21:59
Морґан Вільямс: Майбутнє України – вже в Україні!
Перший в історії українcько-американський інвестиційний форум відкрився у понеділок у Вашингтоні. Очільники великого та середнього бізнесу у США, які вже присутні в Україні або зацікавлені почати бізнес, мають можливість на цьому заході особисто поспілкуватися з представниками українського уряду. Конференц-зала Торгової палати США забита. Здебільшого американські бізнесмени прийшли послухати програму реформування українського уряду. Промова прем’єра Арсенія Яценюка кілька разів обривалась оплесками. Арсеній Яценюк запевнив американців, що реформи в Україні відбудуться, незважаючи ні на війну, ні на державні борги. А для цього, каже він, треба інвестиції. Бажано, американські.

Ми не просто говоримо, ми робимо, - переконує інвесторів міністр фінансів України Наталія Яресько: «Наше бачення, яким чином привабити інвесторів, це розробити фіскальну та регуляторну політику, яка б приваблювала нових інвесторів. Вона матиме дві основи - фінансову стабільність та широкий спектр реформ», - заявила міністр Яресько.

Більшість компаній, які поклали око на український ринок, наразі чекають перших результатів обіцяних Україною реформ . У наступному році, каже президент Американсько-української бізнес-ради Морґан Вільямс, багато з інвесторів можуть інтенсифікувати свою діяльність. «Майбутнє України – вже в Україні. Всі ці іноземні бізнеси, вони вже там працюють, але вони мають розширюватись, почати наймати на роботу людей, почати інвестувати. Як тільки вони почнуть інвестувати, інші інвестори надійдуть і це станеться, коли буде стабільність, коли відбудеться реструктуризація національного боргу, коли гривня трохи стабілізується, і буде більше реформ. Ми сподіваємось, що у наступні півроку варто очікувати великих покращень від уряду України, тоді інвестори почуватимуться більш комфортно і почнуть розширюватись», - зазначив Морґан Вільямс.

«Голос Америки», 13 липня 2015 року
Переглядів: 676 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: