PP

     Четвер, 18.04.2024, 07:49



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Січень » 21 » Львівська облрада вимагає, щоб КОЛЕСНІКОВ, МОГИЛЬОВ і КЛЮЄВ розмовляли українською
14:17
Львівська облрада вимагає, щоб КОЛЕСНІКОВ, МОГИЛЬОВ і КЛЮЄВ розмовляли українською
Львівська облрада прийняла рішення про дотримання на території області законодавства щодо державного статусу української мови. Це рішення депутати прийняли на сесії 5 січня. Як зазначено у рішенні, офіційні наради та заходи на території Львівської області мають проводитися виключно державною мовою.
Львівській ОДА депутати доручили під час проведення офіційних заходів забезпечити неухильне дотримання керівниками і представниками місцевих державних адміністрацій конституційних вимог щодо державного статусу української мови на території Львівської області.
Як наголосив депутат від НРУ Святослав ШЕРЕМЕТА, це рішення зумовлене тим, що під час офіційних візитів до Львова посадовці Кабміну Борис КОЛЕСНІКОВ, Анатолій МОГИЛЬОВ, Андрій КЛЮЄВ не використовують державну мову. «Це свідчить про те, що вони або інтелектуально не здатні вивчити українську мову, тоді вони не мають права обіймати ці посади, або ж вони відверті українофоби», – наголосив ШЕРЕМЕТА. З його слів, рішення Львівської облради стосується і галицьких хрунів «які дуже часто не мають національної гідності і переходять на «общепонятний».

http://zik.com.ua/ua/news/2011/01/05/265347
Maidan.org.ua, 6 січня 2010 року

Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 818 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: