PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 10:59



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Грудень » 9 » Литва постачатиме українським військовим елементи озброєння – ПОРОШЕНКО
20:29
Литва постачатиме українським військовим елементи озброєння – ПОРОШЕНКО

Україна та Литва домовилися про постачання українським військовим елементів озброєння. Про це повідомив президент України Петро ПОРОШЕНКО на спільній з президентом Литви Далею ҐРІБАУСКАЙТЕ прес-конференції. «Ми домовилися про постачання конкретних елементів озброєння для українських Збройних сил. Я думаю, що це конкретна демонстрація підтримки», – зазначив президент. Крім того, за його словами, Україна і Литва домовилися про підготовку офіцерів та участь у навчаннях на території Литви.

Сьогодні відбулося сьоме засідання ради президентів України та Литовської Республіки. За результатами засідання було підписано Дорожню карту розвитку стратегічного партнерства двох держав на 2015–2016 роки, а також протокол 7-го засідання ради президентів України і Литви. Президент Литви Даля ҐРІБАУСКАЙТЕ відома різкою критикою політикою Росії щодо України.

Нещодавно ҐРІБАУСКАЙТЕ в інтерв’ю радіостанції RTL відзначила, що «Україна зараз бореться заради всього світу, заради всіх нас». «Якщо терористичну державу, яка здійснює відкриту агресію проти свого сусіда, не зупинити, вона пошириться на Європу і далі», наголосила президент Литви.



Радіо «Свобода», 24 листопада 2014 року

Переглядів: 476 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: