PP

     Субота, 20.04.2024, 16:02



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Січень » 30 » Ліна КОСТЕНКО відправляється у тур по Україні
15:33
Ліна КОСТЕНКО відправляється у тур по Україні
Зустрічаймо світлий промінь поезії і радіймо, що він – УКРАЇНСЬКИЙ. До Кривого Рогу, нарешті, їдуть не різної ваги «ревізори» чи керівники-показушники, які не здатні ні на що для нас, громадян України. До Кривого Рогу їде Ліна КОСТЕНКО. І справа не в її нагородах та у відзнаках-преміях… Бо до нас прибуває СВІТЛО ПОЕЗІЇ, загартоване доланням численних перешкод…

___________________________
З вівторка, 25 січня, розпочинається всеукраїнській тур видатної поетеси Ліни КОСТЕНКО. У вівторок заплановано зустріч Ліни КОСТЕНКО, що презентувала напередодні Нового року свій перший прозовий роман "Записки українського самашедшего", у місті Рівне - в Обласному музично-драматичному театрі.
Вже 31 січня поспілкуватися з поетесою зможуть жителі й гості Києва - у театрі ім. Івана ФРАНКА (безкоштовні запрошення можна буде отримати в касі театру з 24 січня - не більше двох в одні руки).
7 лютого відбудеться зустріч у Харкові - в Оперному театрі, 10 лютого - в Кривому Розі у Палаці молоді та студентів, 14 і 15 лютого - у Львові в Університеті ім. Івана ФРАНКА та театрі ім. М.ЗАНЬКОВЕЦЬКОЇ (відповідно).
Остання зустріч поетеси з читачами відбудеться 16 лютого в Острозі - в Острозькій академії.
Під час вечорів заплановано виступи Ліни КОСТЕНКО, відповіді на письмові записки (перевага надаватиметься коротким запитанням), виступи артистів, автограф-сесія поетеси. Триватимуть вечори по 2 години, автограф-сесії - до 45 хвилин.
За інформацією "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА"
«УКРАЇНСЬКА ПРАВДА», 23 січня 2011 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 1070 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: