PP

     Субота, 20.04.2024, 04:56



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Березень » 28 » КОРБАН: Ми не оголошували віче й не збираємося відділятися
22:23
КОРБАН: Ми не оголошували віче й не збираємося відділятися
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА область не збиралася й не збирається відділятися від України й буде робити все для зміцнення країни. Про це заявив заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Геннадій КОРБАН "ЛІГАБізнесІнформ". "Народне віче у Дніпропетровську – це не наша ініціатива. Це була ініціатива громадських організацій. Ми навіть оголошень жодних не вивішували", - сказав він. "І ми не збираємося відділятися від України. Ми українці. Наша основна власність – наші доми. Ми готові віддати всі свої активи заради збереження країни. І я кажу це цілком серйозно", - запевнив КОРБАН.
Він наголосив, що область не збирається "вивішувати якісь фейкові прапори". "Але ми прагнемо одного – виконання обіцянок. Ми хочемо бачити процес децентралізації. Нам установили платежі 2,9 мільйона гривень на день у казну. Ми даємо 150 мільйонів гривень", - заявив КОРБАН. Він також зазначив, що команда губернатора Ігоря КОЛОМОЙСЬКОГО продовжує за власні гроші оплачувати потреби армії, у тому числі - Збройних сил України. "Ми це робимо як меценати. Ми допомагаємо ЗСУ через Фонд оборони країни. Ми купуємо каски, бронежилети, тепловізори, купуємо зв'язок. Але ми втомилися від брехні", - сказав він.
Як відомо, напередодні на прес-конференції у Дніпропетровську народний депутат Андрій ДЕНИСЕНКО заявив, що у середу, 25 березня, у місті пройде народне віче. Він звинуватив президента в невиконанні обіцянок. Разом із ним на прес-конференції претензії до влади висловив і заступник губернатора Геннадій КОРБАН. Цьому передувала низка скандальних подій, пов'язаних із командою КОЛОМОЙСЬКОГО.
Так, через зміну керівництва "Укртранснафти", лояльного до КОЛОМОЙСЬКОГО, губернатор приїхав "розбиратися" на держпідприємство, де поводився дуже грубо з журналістами, за що отримав догану від президента після осуду громадськості. Після цього наприкінці минулого тижня КОЛОМОЙСЬКИЙ приїхав в "Укрнафту" з озброєними людьми – нібито попередити рейдерське захоплення компанії, у якій його структури мають частку 50% + 1 акція. А в понеділок, 23 березня, голова СБУ Валентин НАЛИВАЙЧЕНКО заявив, що СБУ перевіряє високопоставлених чиновників Дніпропетровської ОДА на причетність до фінансування банди, пов'язаної з перевезенням контрабанди через лінію розмежування зони АТО, викраденням людей і вбивством співробітника СБУ у Волновасі.

«Українська правда»,
24 березня 2015 року
Переглядів: 506 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: