PP

     Вівторок, 16.04.2024, 14:55



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Травень » 31 » КОЛОМОЙСЬКИЙ пояснив, що стане головним іспитом нового Президента
11:23
КОЛОМОЙСЬКИЙ пояснив, що стане головним іспитом нового Президента
Про це губернатор Дніпропетровщини заявив під час марафону «Дніпропетровщина. Вибори Президента України 2014», який триває в регіоні. Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ зазначив, що на нового Президента України чекає перший непростий іспит: «У нього буде Луганськ і Донецьк, і його подальше президенство залежатиме від того, як він з цим впорається».
Також губернатор зазначив, що у нього не виникало сумнівів щодо успішного проведення виборів у Дніпропетровській області. «Підготовка йшла повним ходом. Усі ділянки були готові, комісії сформовані. Різні чутки ходили, але ми підготувалися до всіх варіантів. Тому побоювань у мене не було. Сьогодні, о 8 ранку всі дільниці були відкриті, і процес голосування розпочався», – сказав Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ.
Усім виборцям губернатор побажав швидкого закінчення негараздів, які наразі є в країні. «Бажаю, щоб ми жили в єдиній та мирній Україні, щоб нарешті ті негаразди, які на нас обрушилися, швидше закінчилися. І щоб більше не лилася кров», – сказав він.
Також Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ. зазначив, що його рішення про подальше перебування на посаді губернатора не залежатиме від результатів виборів. «Воно залежить від стабілізації ситуації, – сказав Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ.. – Наш регіон, на жаль, є прикордонним до неспокійних областей – Луганської та Донецької. Ми сподіваємося, що у них все заспокоїться, налагодиться, вони повернуться в лоно нашої улюбленої незалежної України і підтвердять, що вони є її частиною – частиною єдиної і неподільної держави».

Олекса ВАЛАХ,
Сайт «Дніпроград», 25 травня 2014 року
Переглядів: 561 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: