PP

     Четвер, 18.04.2024, 06:46



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Грудень » 28 » КЛИЧКО у Тбілісі підписав угоду з партією СААКАШВІЛІ
11:49
КЛИЧКО у Тбілісі підписав угоду з партією СААКАШВІЛІ
Майбутнє чорноморського регіону багато в чому залежить від того, наскільки успішними в перетвореннях своїх країн будуть Україна та Грузія, наскільки вони зможуть відстояти європейські цінності та майбутнє своїх народів в європейській цивілізації. Про це лідер «УДАРу» Віталій КЛИЧКО сказав на конференції партії "Єдиний національний рух” у Тбілісі, повідомили УНН у прес-службі партії.
"Грузини показали, що великі за масштабами та значущістю зміни можуть відбутися протягом лише кількох років. Я порівнюю свої враження від Грузії кінця дев’яностих і сьогоднішньої, — сказав КЛИЧКО. — Різниця принципова. Це вже інша країна. Останнім прикладом стали парламентські вибори, що відбулися тут у жовтні. Грузія показала усім, що вона демократична держава, де опозиція може прийти у владу шляхом демократичних виборів”, — підкреслив лідер «УДАРу»
Також відбулася зустріч Віталія КЛИЧКА з Президентом Грузії Міхеілом СААКАШВІЛІ. КЛИЧКО висловив сподівання, що партія президента СААКАШВІЛІ, яка сьогодні опинилася в опозиції, продовжить і примножить ті досягнення, якими сьогодні пишається Грузія. Партія «УДАР» та партія "Єдиний Національний Рух” підписали угоду про співробітництво. Сторони вестимуть постійний діалог з актуальних питань соціально-економічного та суспільно-політичного розвитку України та Грузії, Європейського Союзу та міжнародних відносин. Співпраця партій буде, зокрема, спрямована на досягнення Україною відповідності критеріям щодо приєднання до європейської спільноти.
У Тбілісі Віталій КЛИЧКО відвідав новий Будинок юстиції, де оформлюють усі види документів, і прогулявся пішки відреставрованим районом Марджанішвілі.

Артур ГОНЧАРОВ, УНН, 23 грудня 2012 року

Переглядів: 764 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: