PP

     Субота, 20.04.2024, 13:47



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Травень » 16 » Кам’янська «Просвіта» діє
20:36
Кам’янська «Просвіта» діє
Як давній учасник Кам’янської “Просвіти» знаю про все, що в ній діється. Нашу «Просвіту» очолює добродій Віктор КРАВЧЕНКО Разом із колегою Олександром ЧЕРЕДНИЧЕНКОМ та всім товариством вони багато роблять, щоб у місті все йшло на краще. На жаль, я за станом здоров’я не спроможний достатньо долучитися до цього.
Минулого року В. КРАВЧЕНКО передплатив «Промінь Просвіти» для бібліотеки. Цього року передплатив і собі. Я також до читальної зали віддаю свою газету. Віктор КРАВЧЕНКО – людина самопожертви, його праця неоцінима.
Прикро, але міська організація не має свого помешкання. Проте прикрощі відданих людей не зупиняють. Сьогодні наш хор «Благовіст» придбав нове звучання, бо з’явився новий фахівець, який обробку всіх пісень зробив по-новому. І коли мені вдалося на ювілейному заході в бібліотеці почути його, я був здивований тим, наскільки невпізнанно оновився хор, про що я в своєму виступі так і сказав. Про колишнього керівника хору Петра ВОЙТЮКА В. КРАВЧЕНКО зробив замальовку і переслав її його львівським друзям.
Серед просвітянських заходів – організація пікетів, розповсюдження листівок.
Я особисто зробив запит до міського управління культури про те, які українські газети передплачено для бібліотек, вузів, технікумів та профтехучилищ, бо виховуємося на тому, що читаємо. Чекаю на відповідь.

Микола КОТОВ, інженер-механік, м. Кам’янське (Дніпродзержинськ).
Переглядів: 817 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: