PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 13:05



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Січень » 29 » «ЯНУКОВИЧУ час іти у відставку» - екс-заступник держсекретаря США
14:42
«ЯНУКОВИЧУ час іти у відставку» - екс-заступник держсекретаря США
Президент Freedom House, а в минулому заступник держсекретаря Кондоліззи РАЙС Девід КРЕМЕР вважає, що президенту України Віктору ЯНУКОВИЧУ час іти у відставку. Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді"
"Для нього прийшов час зробити правильні висновки: визнати, що він занапастив власну легітимність і тепер час піти у відставку. Він сам створив таку реальність, не хтось інший. Захід повинен застосувати на нього тиск - і на тих, хто довкола нього – щоб він та оточення зрозуміли, що за порушень прав людини, за насильство проти протестуючих настають наслідки. Якщо ми цього не зробимо – ситуація лише погіршиться", - заявив американець.
За словами президента Freedom House, ЯНУКОВИЧ може спробувати себе на нових президентських виборах в якості кандидата. "Я все ще думаю, що найкращим варіантом для нього є подати у відставку, дозволивши балотуватися на наступний термін на нових виборах, якщо він захоче. Нехай виборці приймуть рішення, чи вони хочуть його знову бачити на посаді президента. Але не можна вдавати, ніби нічого не сталося. Це не може чекати до наступного березня, до нових президентських виборів", - заявив КРЕМЕР.

Gazeta.ua, 27 січня 2014 року
Переглядів: 592 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: