PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 16:34



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Травень » 11 » «Як звірі, кидалися вони на машини з українською символікою, проколювали шини…»
18:55
«Як звірі, кидалися вони на машини з українською символікою, проколювали шини…»
(Думки співгромадян. Роздуми донеччанки з листа громадського діяча Володимира БЕРЕЗІНА, м. Артемівськ).

"Я ніколи не розуміла свого прапрадіда. У нього була сімя, четверо дітей взуттєва лавка в центрі Донецька, а він став революціонером. Хотів змінити свою країну. Його розстріляли в 1917-му. І тільки зараз я його зрозуміла, тому що сама стою з прапором України і хочу змінити свою країну. Заради майбутнього свого сина, як колись мій прапрадід – заради майбутнього своїх чотирьох дітей. «Душу й тіло ми положим за нашу свободу…»
Сьогодні в Донецьку я бачила натовпи матюкливо-галасливих агресивних проросійських елементів з прапорами Росії. Скільки ненависті, злості!.. Такої кількості брудної лайки на всю центральну вулицю я не чула ніколи в своєму житті.... Як звірі, кидалися вони на машини з українською символікою, проколювали шини. На машину з рекламою «Україна – єдина» накинулися всім натовпом і гналися за нею, немов ті шакали. А одного чоловіка з прапором України ледве не розірвали на шматки. Він встиг сховатися в кафе, а ті, що проходили повз те кафе, кричали «Убий його!». Це істинне сьогодні обличчя Росії: «то не з нами, того треба вбити». В Донецьку, в Україні стало небезпечно ходити з прапором України, приторочувати на одяг синьо-жовті стрічки і хоч якось виявляти любов до рідної землі. Я вже мовчу про українську мову
На міліцію надії немає, бо сьогодні стоять в місті лише ДАІшніки, перекривають рух, щоб «росіяльне» мали змогу вільно пересуватися. ЛУК’ЯНЧЕНКО і АХМЕТОВ здали Донецьк росіянам., а нам тільки розсилають месіджі «Ми – за мир!». Тож давайте попросимо нашу Ралу ввести війська, щоб захистити українців від рксофільських агресорів. Треба закрити кордон із Росією, щоб непрохані гості не розповідали, як нам жити і з ким дружити. Ми, українці, самі якось розберемося, без допомоги «доброго сусдіа». Ми – розумеі, сильні,толерантні – ми всі різні, але ми єдині в любові до своєї прекрасної України. Давайте ж будемо поважати одне одного і сприймати такими, які ми є. І ми переможемо. Слава Україні!»

(Переклад з російської на українську – РЕД)
(З електронної пошти, …квітня 2014 року)
Переглядів: 617 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: