PP

     Вівторок, 16.04.2024, 08:17



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Липень » 15 » ФУНДАЦІЯ ДОПОМАГАЄ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ
21:58
ФУНДАЦІЯ ДОПОМАГАЄ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ
Росія після загарбання українського Криму озброїла російських терористів-мешканців України, давши їм зброю, щоб загарбати ще й Донецьку та Луганську області. Росія постійно посилає танки, гармати та інше озброєння і вояків і безсоромно бреше світові устами Володимира ПУТІНА та С.ЛАВРОВА, що вони висилають лише гуманітарну допомогу російсько-мовному населенню, яке переслідується українською владою, а в Україні ніяких російських військ немає.
Де набралося так багато росіян в Україні, які хочуть другу державну мову? В 1933 році Москва штучно створеним голодом виморила понад 10 мільйонів українців, а на їх місце присилаола росіян, яким дано керівні позиці. В Крим, на місце виселених в сибірський край татар, направляли героїв Совєтського Союзу – росіян, які мали повні груди орденів і їххали зі своїми родинами напенсію, як на курорти.
На підтримку українського війська та на лікування поранених вояків, що ставлять опір окупантам, населення багатьох міст України подає допомогу. Але й українська діаспора не стоїть осторонь. Фундація імені Івана БАГРЯНОГО, її члени та прихильники також не стоять осторонь. До цього часу з Фундації на лікування вояків та на інші потреби української армії надіслано близько 30 тисяч доларів. Близько трьох тисяч доларів ми вислали в Дніпропетровськ на лікування майора Дмитра АФАНАСЬЄВА та іншихЮ, які були поранені в боях з російськими терористами. П'’ятнадцять тисяч доларів надіслано для лікування вояків та на інші потреби української армії Злученому Українсько-Американському Допомоговому Комітетові (ЗУАДК) в Філадельфію та 10 тисяч доларів – до Світового Конгресу Українців. де мають добрі звязки і знають, куди й кому ті гроші передати, щоб вони були використані за при значенням. Менші суми було вислано для вояцтва безпосередньо в Україну.
Олексій КОНОВАЛ,
редактор бюлетеню Фундації імені Івана БАГРЯНОГО, США; число 56-те, травень-серпень 2015 року.
Переглядів: 650 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: