PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 15:09



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Грудень » 9 » Фестиваль правди увосьме в Кривому Розі. Відбулася прес-конференція і стартував показ фільмів
20:58
Фестиваль правди увосьме в Кривому Розі. Відбулася прес-конференція і стартував показ фільмів

24 листопада, в понеділок, у конференц-залі Криворізького педагогічного інституту розпочалася мандрівка нашим містом кращих кінофільмів уже ХІ-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAUS UA, який цього року проходив у Києві з 20 до 27 березня.
Криворізькі просвітяни, які започаткували в нашому місті цю традицію під керівництвом голови Криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА Миколи КОРОБКА, успішно продовжили її і в наступні роки, коли приєдналися активісти Криворізького міського правозахисного товариства і культурно-громадського центру «Шелтер+».
Цього разу прес-конференція розпочалася не традиційно бо, попри те, що вже були роздані зазделегідь підготовлені прес-релізи, телевізійники і радіожурналісти ще до її початку атакували своїми запитаннями Миколу КОРОБКА та проректора інституту Ігоря ШЕЛЕВИЦЬКОГО, за активної підтримки якого в цьому учбовому закладі вже четвертий рік поспіль успішно проходять покази мандрівного фестивалю. І тільки після цього перед журналістами, уже безпосередньо за столом предстали Микола КОРОБКО, координатор мандрівного фестивалю в Кривому Розі від КМПЗТ Олександр ЧИЖИКОВ, Станіслав КОРНІЄНКО, який розповів коротко про участь у цій діяльності з популяризації документальних фільмів на правову тематику, і, звичайно ж, сам господар місця проведення заходу Ігор ШЕЛЕВИЦЬКИЙ.
Більш розлого йшироко про те, що відбулося й відбуватиметься під час мандрівного фестивалю, йтиме розповідь у наступних числах нашої газети.

Іван БІЛОХРЕСТ

На світлинах:


виступає Ігор ШЕЛЕВИЦЬКИЙ;


організатори фестивалю

Фотоавтора.

Переглядів: 576 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: