PP

     Субота, 20.04.2024, 05:13



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Листопад » 27 » Фестиваль ПРАВДИ прибуває до Кривого Рогу
18:33
Фестиваль ПРАВДИ прибуває до Кривого Рогу
У грудні цього року в черговий раз до Кривого Рогу прибуде мандрівний фестиваль фільмів про права людини "DOCUDAYS.UA", який ми уже традиційно називаємо фестивалем ПРАВДИ. Така демонстрація кращих його стрічок у Кривому Розі відбувається далеко не вперше, але кожен рік має свої особливості. Та й по-різному складаються ці мандри. Тож чітко треба знати й усвідомлювати, хто його організує і проводить в центрі, а хто – організовує і проводить тут у нас, на Криворіжжі, й де саме відбуватимуться ці покази.
Тож із самого початку повідомляємо, що Мандрівний Docudays UA відвідає 22 регіони України: Київську, Дніпропетровську, Запорізьку, Івано-Франківську, Кіровоградську, Львівську, Луганську, Полтавську, Херсонську, Чернігівську, Чернівецьку, Тернопільську, Волинську, Донецьку, Житомирську, Харківську, Вінницьку, Одеську, Сумську, Закарпатську, Миколаївську, Рівненську області та Автономну Республіку Крим, міста Севастополь і Київ. До програми цьогорічного Мандрівного фестивалю увійшли фільми-переможці 10 Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, який відбувся у Києві з 22 до 28 березня 2013 р. А також фільми-призери найвідоміших міжнародних кінофестивалів документального кіно.
Організатори фестивалю Docudays UA: Українська Гельсінська спілка з прав людини, Херсонська міська Асоціація журналістів «Південь». Він проходить за підтримки: уряду Швеції, Національного фонду підтримки демократії (США), Фонду прав людини Посольства Королівства Нідерланди, Міжнародного фонду “Відродження”, Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні..
У Кривому Розі все розпочнеться з прес-конференції, яку дадуть організатори його проведення в нашому місті. Це Криворізьке міське правозахисне товариство і молодіжний клуб «Шелтер». Проходитиме вона 2 грудня о 14-й годині за адресою: проспект Гагаріна, 54. А якщо конкретніше, то - в конференцзалі головного корпусу Криворізького педагогічного інституту Криворізького національного університету.
Кінопокази відбуватимуться з 3-го по 12-те грудня. 3 грудня 90 10.00) – в Тернівському транспортному технікумі Криворізького національного університету, 4 –го грудня (з 10.30) – в Криворізькому педагогічному інституті, 5 грудня – а Криворізькому металургійному технікумі, 6 грудня – у криворізькому педагогічному інституті та в Недайводській загальноосвітній школі, а 7 грудня – у військовому містечку мікрорайону «Макулан» (з 15-ї години). 9 грудня о 13.00 демонстрація фільмів розпочнеться у міській бібліотеці №7, 10 грудня – в бібліотеках для дітей 19-й та 15-й та в офісі промислової компанії «Талісман», що в Тернівському районі. 11 грудня з 13-ї години фільми будуть продемонстровані у спеціалізованій школі №70, а 12 грудня – безпосередньо в офісі організатора: Криворізького міського правозахисного товариства.
Переглядів: 657 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: