PP

     Субота, 20.04.2024, 15:31



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Червень » 3 » Експерт: Захід повинен надати притулок "султану" ЯНУКОВИЧУ до того, як він зруйнує Україну
14:36
Експерт: Захід повинен надати притулок "султану" ЯНУКОВИЧУ до того, як він зруйнує Україну
Українцям доведеться протистояти закликам регіоналів розділити їх на два ворогуючі табори і визнати: якщо вони не триматимуться разом, то будуть розділені. Про це у своєму блозі на The World Affairs пише професор політології Ратґерського університету Олександр МОТИЛЬ.
«Якщо ніхто не може більше розраховувати на те, що ЯНУКОВИЧ і регіонали діятимуть в інтересах країни, то все залежатиме від населення, опозиції, і Заходу. Українцям доведеться протистояти закликам регіоналів розділити їх на два ворогуючі табори, і визнати, що, якщо вони не триматимуться разом, то будуть розділені. Опозиція зможе сприяти консолідації, якщо вона позиціонуватиме себе в якості серйозної демократичної альтернативи з конкретними пропозиціями щодо поліпшення повсякденного життя людей», - вважає МОТИЛЬ.
«Європа може зменшити ймовірність насильства наступивши собі на горло і підписавши угоду про асоціацію з ЯНУКОВИЧЕМ Нарешті, і Європа, і Америка можуть переконатися, що Янукович піде до потопу в країні, давши йому місце для прихистку. Захід надавав притулок диктаторам в минулому. Чому б не дати його в майбутньому заплямованому султану?», - зазначає експерт.

Сайт «Український тиждень», 27 травня 2013 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 720 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: