PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 11:48



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Серпень » 17 » Чи привласнив профком ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» кошти, передбачені на санаторні путівки
20:28
Чи привласнив профком ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» кошти, передбачені на санаторні путівки
Чи привласнив профком первинної профспілкової організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» фінансові кошти, передбачені на придбання санаторних путівок, які перебували в його віданні?


«АрселорМіттал Кривий Ріг» направили колективні відкриті звернення від 30.07.2013 р. з 126 підписами, в яких просять керівника Центрального комітету ПМГУ В. І КАЗАЧЕНКА. зобов’язати голову профкому ППО ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Ю. В БОБЧЕНКА. додержуватися принципів рівності профспілкових організацій різних профспілок, які діють на підприємстві ПАТ «АМКР», та справедливості у взаємовідносинах між ними, незалежно від приналежності їх до тієї чи іншої профспілкової організації.
Працівники, які є членами незалежної профспілкової організації, дізнались про те, що профком незалежної профспілкової організації протягом тривалого часу не доотримував фінансові кошти для придбання санаторних путівок – приблизно в 4 рази менше, ніж виділив власник підприємства з розрахунку на одного працівника з причин несправедливого розподілу цих коштів профкомом ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».
У зв’язку з цим виникло багато запитань. Де ж поділись не отримані незалежною профспілковою організацією кошти? Чи використали керівники профкому ПМГУ ці незаконно привласнені кошти для блага працівників підприємства – членів ПМГУ, чи може взагалі привласнили їх собі? Чи зможе на цей час неупереджено керівник ЦК ПМГУ В. І. КВЗАЧЕНКО мирно та справедливо розв’язати конфлікт між працівниками та профспілками ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»? Чи, можливо, представники незалежної профспілки вимушені будуть звернутись до правоохоронних органів? Про це ми дізнаємось пізніше. А поки що можемо зазначчити, що названі колективні звернення працівників підприємства ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» керівник ЦК ПМГУ В. І. КАЗАЧЕНКО повинен отримати наступного тижня і що у будь-якому випадку ті працівники підприємства, які є членами незалежної профспілки, протягом тривалого часу мали менше можливостей на придбання санаторних путівок, ніж ті працівники підприємства, які є членами ПМГУ.
Сергій СТРУКОВ,
заступник голови профкому профспілки працівників виробництва, науки і фінансів на ПАТ «АрселорМіттлал Криви Ріг».
(У скороченому вигляді. Самі тексти звернень читайте на сайті за посиланням
http://pnvf.ru/chi-privlasniv-profkom-pervinnoyi-profspilkovoyi-organizatsiyi-pmgu-pat-arselormittal-kriviy-rig-finansovi-koshti-peredbacheni-na-pridbannya-sanatornih-putivok-yaki-perebuvali-v-yogo-vidanni/#more-2873
Переглядів: 834 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: