PP

     Четвер, 25.04.2024, 12:45



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Липень » 10 » «Червоний гірник» фарисейський. ДВА «ГЕРОЯ» «СОТОВАРИЩИ» НА ТЛІ КРИВОРІЖЦІВ
13:10
«Червоний гірник» фарисейський. ДВА «ГЕРОЯ» «СОТОВАРИЩИ» НА ТЛІ КРИВОРІЖЦІВ
Далеко не вперше читаю цю газету, хоч роблю це не регулярно, оскільки передплачувати її відверто не хочеться уже протягом багатьох років. Хоча б через те, що вона аж ніяк не відображає тих проблем, із якими щодня стикаються криворіжці. Та й ті місцеві правителі, які з її сторінок вихваляють моє рідне місто, виглядають якимись несправжніми, кабінетними й штучними, ніби вони в тих кабінетах з ранку до вечора тільки те й роблять, що виголошують різні промови та вручають подарунки й грамоти своїм абсолютно покірним підлеглим. А ще – люблять вітати з різними святами (в тому числі, - з так званими «професійними») мало не в кожному числі, ніби ті привітання несуть нам якусь вкрай потрібну інформацію. .
Однак те, що «сотворили» так звані її журналісти (бо реально вони швидше виглядають піарниками місцевих владців) протягом червня цього року, навіть мене, звичного до їхнього підлабузництва, вразило.
Я рахував, рахував світлини, на яких були зображені Юрій та Олександр ВІЛКУЛИ посеред інших людей, а потім збився та й не захотів більше витрачати час на цю марноту. Бо й так уже було зрозуміло, що міський голова та його син – це два головні «героя» того словесного потоку разом зі знімками за вище зазначений місяць. Але – не тільки вони. А ще й групка народних депутатів від Кривого Рогу, яка була неодноразово помічена під час уже згадуваних привітань з різними святами. І виходило так, що неначе усе в місті крутиться навколо тих двох «сотоварищи», а всі інші криворіжці – то всього лише як малозначуще тло для них.
І в цьому відношенні найбільше запитань у мене виникло після прочитання матеріалу на 4-й сторінці газети числа 47- го за цей рік від 24 червня під заголовком: «Аленксандр Вилкул: Фонд «Украинская перспектива» станет объединяющей силой для развития региона и страны». Бо як же ж тоді бути з уже діючою справді потужною організацією «Українська європейська перспектива»? Це робиться для того, щоб народ заплутати й збити з пантелику? Чи для того, щоб зазначена в «ЧГ» інформація про «перспективу» була для криворіжців «роднєє і поняятнєє» за вище зазначену європейсьу? Чи це, можливо, топ-менеджер підприємств відомого на увесь світ олігарха, який не збирається відчутно допомагати Збройним Силам України, хоче вбити в мізки криворіжців, що орієнтуватися треба на нього і його «патрона», а не на справді єжвропейські цінності?
Тому слабо віриться, що «Червоний гірник» - це справді загальноміська газетая, як у ній зазначається, а швидше за все – існує для того, щоб криворіжці трималися позицій вищезазначених двох місцевих «героїв» «сотоварищи».

Сергій ЗІНЧЕНКО
Переглядів: 602 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: