PP

     Субота, 20.04.2024, 02:24



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 12 » Аукціон 2014: розпродаж Украіни та ідеалів Майдану. Лот 1 – посади голів облдержадміністрацій.
21:05
Аукціон 2014: розпродаж Украіни та ідеалів Майдану. Лот 1 – посади голів облдержадміністрацій.
За загальновідомими умовами торгів до участі в аукціоні допускаються заможні особи, які вже внесли відповідний завдаток у сумі …ярдів, незаможні та інший непотріб, не дивлячись ні на які їхні посилання на кшталт «я теж стояв на «Майдані», до торгів не допускаються. Слава Україні!
Приблизно так можна перекласти «радісну» для всіх мешканців Дніпропетровщини новину, яку з ентузіазмом доніс на віче 02.03.2014 р. А. ДЕНИСЕНКО, закликаючи небайдужих учасників віче розділити зазначену «радість», підтримавши призначення відомого олігарха І. КОЛОМОЙСЬКОГО на посаду голови Дніпропетровської облдержадміністрації. Цей заклик, про підтримку олігарха, перемішувався з гаслом «Слава Україні!», який викарбуваний у серці кожного патріота, і звичайною була відповідь: «Героям слава!».
Має місце яскравий взірець маніпуляцією свідомістю людей, коли під прикриттям правильного гасла, проштовхується новина (діяльність, теза, тощо) прямо протилежна (суперечна) зпзначеному гаслу. Але хоч люди на віче і вигукували автоматично відповідь «Героям слава!», «радість», з приводу призначення І. КОЛОМОЙСЬКОГО, не виявили, насторожено замовкнувши, коли почули його прізвище. І тільки 20-30 (із приблизно, за моє візуальною оцінкою, 5 тисяч осіб) замахали прапорцями і заплескали в долоні. І це вселяє надію в те, що Аукціон – 2014 буде зірвано, торги будуть зупинені, зрада ідеалів Майдану та Героїв Небесної сотні не відбудеться. І все не повториться, як у 2004 –му.
Якби пан А. ДЕНИСЕНКО не маніпулював правильними гаслами, перемішуючи їх із рекламою олігархів, а задав просте запитання: «Ви боролися за те, щоб прогнавши одних («поганих») олігархів, замінити їх іншими (нібито «добрими»)?! Я впевнений, що віче обурилось би, відповівши трикратним «Ні!»
Загальновідомою, аксіоматичною є теза, що основою корупції є сплетіння з корисливою метою бізнесу із владою, яка, «кришуючи» бізнес, надає йому преференції всупереч іншим, і тим самим вбиває конкуренцію. Остання ж є двигуном розвитку економіки (і не тільки її, а і суспільства взагалі). І доля ЯНУКОВИЧА – це доля головного корупціонера країни. Навіть при його злочинній владі можновладці «переписували» бізнес на родичів, приховуючи його від громадськості, аби їх не звинувачували у протекціонізмі своєму бізнесу, не звинувачували у корупції. Та зараз «китайські церемонії» відкинуто: корупції «зелене світло», беріть панове олігархи владу у свої руки і відбивайте (повертайте) вкладені кошти у стократному розмірі! Під прикриттям великого і значущого для всіх нас гасла «Слава Україні – Героям слава!» відбувається чергова бізнесова оборудка.

Володимир ЦАПЕНКО, м. Дніпропетровськ
Переглядів: 526 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: