PP

     Субота, 20.04.2024, 10:16



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Серпень » 24 » Америка стала нам близька
11:12
Америка стала нам близька
Це не фантастика, а прикра реальність сьогоднішньої України на прикладі одного з найбагатших її регіонів: у майже мільйонному Кривому Розі регулярно, вже чотири роки поспіль, виходить друком у світ лише одна газета виключно українською мовою - „Промінь Просвіти”. Та й то – лише на громадських засадах.
Від квітня 2009 року криворізькі просвітяни не мають можливості розповідати про свою діяльність на хвилях місцевого державного телерадіооб’єднання, а редактора радіомовлення. Олену МАКОВІЙ (нашу просвітянку ледве не звільнили (безпідставно і втретє) з праці
За таких умов кожна підтримка (чи то моральна, чи то матеріальна) від наших друзів із української діаспори в США – на вагу золота. Тому просвітяни безмежно вдячні за допомогу Валентині КОГУТ із її сестрами, Федорі ЄФИМЕНКО, Ользі і Петру МАТУЛАМ, парафіянам церкви св. Андрія, Олексію КОНОВАЛОВІ і Василеві СТАНОВІ.
Протягом двох останніх років Василь СТАН двічі надіслав пожертви, завдяки чому вдалося придбати сучасний диктофон та іншу техніку, а також – заплатити місцевій друкарні за друкування газети „Промінь Просвіти”.
Друзів пізнаємо у біді, коли добре видно, де є правдивці і добрі люди. Сергій ЗІНЧЕНКО, редактор газети „Промінь Просвіти”, м. Кривий Ріг: газета «Свобода» від 16 липня 2010 року
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 944 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: