PP

     Субота, 20.04.2024, 13:10



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Квітень » 29 » 40 чиновників львівської мерії на чолі із САДОВИМ пішли в школу управління
18:23
40 чиновників львівської мерії на чолі із САДОВИМ пішли в школу управління
Близько 40 високопосадовців львівської міськради на чолі з міським головою та його заступниками почали навчання за першою програмою управлінського розвитку від Школи управління Українського католицького університету. Шестимісячний навчально-практичний курс розрахований спеціально для чиновників вищої ланки управління ЛМР.
Перший модуль навчання розпочався із трьох сесій на програмі «Місія нездійсненна?» від провідного бізнес-мислителя світу Адріана Сливоцького, яку він провів у Львівській бізнес-школі, повідомив 27 квітня прес-центр УКУ. Також у рамках модуля державні управлінці розпочали курс «Менеджмент і стратегія» від керівника Школи управління УКУ Павла Шеремети, екс-міністра економічного розвитку та торгівлі України.
За словами керівника прес-служби ЛМР Христини Процак, участь у першому модулі навчання взяли близько 40 посадовців з мерії. Окрім міського голови та його заступників, за навчальні парти сіли всі начальники управлінь міськради, а також директори найбільших комунальних підприємств міста.
Як зазначається у повідомленні прес-центру УКУ, під час першого ж навчального дня мер Львова Андрій Садовий заявив, що усі проекти, які управлінці розробляють і втілюють у Школі управління, повинні бути впроваджені протягом наступних шести місяців у місті.
Протягом шести місяців на програмі розвитку учасники працюватимуть над розробкою і втіленням інноваційних, високоціннісних, низькозатратних проектів стратегічного розвитку міста Львова. Навчальна програма складається з таких курсів: «Менеджмент і стратегія», «Управління проектами», «Розуміння клієнта/користувача», «Управління людьми», «Фінанси», «Комунікація».
За словами декана Львівської бізнес-школи Софії Опацької, навчання для чиновники мерії триватимуть протягом півроку у формі дводенних (п’ятниця-субота) модулів раз в місяць.
«Учасники цієї програми працюватимуть над реальними ініціативами і проектами, які вони мають намір і змогу втілити у Львові», - сказала ZAXID.NET Софія Опацька.
«Навчитися менеджменту у аудиторії неможливо. Ми всі вчимося менеджменту там, де безпосередньо управляємо. На програмі у центрі уваги буде управлінський досвід кожного учасника і пошук можливостей: як цей досвід і нові знання можна використати у впровадженні інноваційних, високоціннісних, низькозатратних проектів стратегічного розвитку міста», - вважає керівник Школи управління УКУ Павло Шеремета.
http://zaxid.net/news....349435
Переглядів: 526 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: