PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 01:46



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Вересень » 15 » 22-25 серпня відбулись робочі зустрічі Партнерства ВідріС
12:50
22-25 серпня відбулись робочі зустрічі Партнерства ВідріС

22-25 серпня у рамках цьогорічних заходів під назвою “Криворізьке партнерство — кузня нових проектів” відбулися робочі зустрічі Партнерства “Відродження річки Саксагань”. 22 серпня були уточнені організаційні робочі моменти у форматі засідання координаційної ради та представників секретаріату Партнерства ВідріС. 23-24 серпня у селі Китайгород що у Царичанському районі Дніпропетровської області, з групою учасників, що попередньо забов’язалися взяти участь у конкурсі Партнерства із складання і реалізації міні-проектів (вересень-грудень 2014 включно), відбувся дводенний тренінг (майстерні) Партнерства ВідріС за напрямком “Cтворення Проектів“.
Учасники на початку тренінгу вшанували загиблих на Сході України. Також привіталися із Днем Державного прапора України та Днем Незалежності України. Окремі привітання в День Незалежності України в формі своєрідної пам’ятної адреси (з конкретними побажаннями) були сказані і вручені учаснику тренінгу творцю Української незалежності yародному депутату України першого скликання Миколі Івановичу КОРОБКУ.
Слід відзначити, що учасники тренінгу окрім навчання активно використали час і здійснили:
23 серпня огядову ознайомчу екскурсію по селу Китайгород;
24 серпня в селищі міського типу Петріківка відвідали музей народного промислу “Петриківський розпис”.
25 серпня о 10 годині у Кривому Розі відбулися загальні збори Партнерства з порядком денним:”Три роки діяльності Партнерства. Що нам вдалося? Чим ми можемо похвалитися? Чим ми повинні зайнятися, у наступні роки? Що ми хотіли б в діяльності Партнерства змінити і підправити?”, під час якого було презентовано і оголошено конкурс на громадянську ініціативу у рамках проекту “Криворізьке партнерство - кузня нових проектів”.

http://www.vidrispartner.org.ua, 28 серпня 2014 року

На світлині:


під час відвідування музею в Петриківці

Переглядів: 602 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: