PP

     Четвер, 28.03.2024, 17:21



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Травень » 7 » Антиукраїнський шабаш біля стадіону.
19:26
Антиукраїнський шабаш біля стадіону.

Першотравень на майдані біля стадіону «Металург» не був українським: ні за мовою, якою говорили виступаючі на мітингу від Партії регіонів та від комуністів, ні за суттю ними сказаного. Більше того, я називаю той захід під червоними та блакитними прапорами антиукраїнським шабашем.
Справа в тому, що депутати-«регіонали» і партфункціонери та депутати від КПУ виступали з критикою влади, хоча у Криворізькій міській раді вони роблять все, що захочуть, оскільки мають там конституційну більшість. І саме з їхньої ініціативи міськрада двічі порушила законодавство Української держави, вийшовши за межі своїх повноважень у прийнятих рішеннях: як щодо надання російській мові статусу другої державної, так і щодо визнання міста Кривого Рогу «територією без НАТО». Саме за їх правління наше місто перетворюється в брудну клоаку, а за сумою хворих на ВІЛ-СНІД, туберкульоз і онкохворих стоїть попереду чи не всієї Європи. Саме за їх мовчазної згоди центральні вулиці Кривого Рогу нині густо забудовані гральними автоматами, банками, казино й торгівельно-розважальними комплексами. А вони, ситі й добре вгодовані, говорили-кричали з трибуни про безробіття, хвороби та інші нещастя для України, котрі нібито принесли ЮЩЕНКО й ТИМОШЕНКО зі своїми командами. Дехто дійшов до того, що ГІТЛЕРА назвав духовним наставником нині діючого Президента України.

І «простой человек» Олександр ВІЛКУЛ, і в недалекому минулому заступник міського голови та банківський управлінець Геннадій ТЕНЕТКО, і керівник депутатської фракції Партії регіонів у міськраді Наталя ГОНЧАРЕНКО, і інші виступаючі звинувачували в численних негараздах центральну владу,

а прямо перед трибуною, з якої виступали ці організатори мітингу, стояв, зокрема, портрет СТАЛІНА , ката, під керівництвом якого здійснювався геноцид проти українського народу. І мені було щиро жаль тих обдурених і принижених як громадян України людей, котрі цей портрет тримали.

 

Сергій ЗІНЧЕНКО



Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1127 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: