PP

     Субота, 20.04.2024, 04:10



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Квітень » 9 » Дніпропетровськ - порностолиця України?
21:35
Дніпропетровськ - порностолиця України?


СБУ ліквідовувала міжнародне угрупування, що організувало три порностудії. 25 лютого одночасно в Києві, Дніпропетровську і Донецьку працівники СБУ затримали лідерів і більше 20 активних учасників угрупування, припинивши діяльність трьох порностудій, з яких в ході обшуків вилучено 33 комп'ютери, 14 відеокамер, повідомила начальник прес-центру Служби безпеки України Марина ОСТАПЕНКО. 
Засновником порностудій виявився колишній житель Донецька, в даний час громадянин США, його затримали в міжнародному аеропорту Бориспіль. Також встановлено, що ці порностудії діяли протягом 7 років і в їх протиправну діяльність було втягнуто близько 130 людей. Прибуток від такого "бізнесу" складав щомісячно від 80 до 100 тисяч доларів.
Як повідомляє ТСН, порностудія працювала як звичайний офіс. З власним графіком виходу на роботу, щоправда, без прізвищ, попередженням про те, що дівчата, які сплять на роботі - працюватимуть у денні зміни - очевидно, менш престижні. Оголошення про святкування 8-го березня та інструкція з користування банкоматом - навіть зарплату, схоже, тут отримували як у звичайному офісі.
Наразі організатори затримані, триває слідство.


  Іван МУРАХА, 
сайт „Дніпроград”, 7 квітня 2009 року. 


Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 1146 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: