PP

     Четвер, 28.03.2024, 19:27



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Березень » 13 » Людина, право і закон. Громадськість Дніпропетровщини готує бойову конференцію
14:31
Людина, право і закон. Громадськість Дніпропетровщини готує бойову конференцію

 За столом модераторів круглого столу:

Едуард КЛЮЧКО, Андрій ДЕНИСЕНКО, Микола КОРОБКО; 


Учасники круглого столу

від громадських організацій Дніпропетровщини.

Після 3 березня цього року всім учасникам регіонального круглого столу, який проходив у Дніпропетровську під назвою «Україна – не приватна власність політиків!», стало зрозуміло, що у квітні вони обов’язково проведуть конференцію активно діючих громадських організацій Дніпропетровщини і що вона справді буде непересічною і бойовою.
Сама ж розмова за круглим столом відбулася з ініціативи оргкомітету Надзвичайної Громадянської Асамблеї України, до якого увійшло 29 представників провідних громадських організацій нашої країни. За активної участі регіонального координатора ГАУ Едуарда КЛЮЧКА (який вів це обговорення), члена оргкомітету Миколи КОРОБКА (член правління Української Гельсінської спілки з прав людини), керівників громадських організацій Андрія ДЕНИСЕНКА («Громадський актив Дніпропетровщини»), Володимира ПАНЧЕНКА («Рада Асоціації національних товаровиробників України»), Галини КУЧЕРЕНКО (громадська організація «Народний контроль») та інших, які виступили модераторами, відбувся активний і продуктивний обмін думками з цілої низки питань. Серед них, наприклад, такі: «Стратегічні кроки щодо подолання політичної кризи», «Практична діяльність громадськості в умовах кризи».
Після детального обговорення запропонованих питань учасники регіонального круглого столу обрали 14 делегатів (троє – від Кривого рогу) для участі в роботі Надзвичайної Асамблеї України, яка має відбутися в Києві 29 березня цього року, меморандум і резолюцію. В резолюції, зокрема, записано таке: «Активізувати та мобілізувати діяльність громадськості регіону на боротьбу з жорстким депресивним характером суцільної політичної, економічної, моральної та соціальної кризи, що наразі є реальною загрозою не лише сталому розвитку демократії та громадянському суспільству в нашій країні, а й самому факту існування незалежної держави України».

 

Сергій ЗІНЧЕНКО 


Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1130 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: